sunnuntai 31. lokakuuta 2010

Lahti 31.10

Tänään olimme Been kanssa Lahdessa koiranäyttelyssä. Koskaan missään muussa näyttelyssä ei olekaan ollut noin paljon ihmisiä ja koiria kuin tuolla, niin Beetä vähän pelotti. Mutta se ei esitystä pahemmin haitannut. ;)

Sisänäyttely kuin oli, niin kävely sujui hienosti. Ei yhtään pomppua. Enää vain pää viistää välillä maata, muuten se on täydellistä. Olen erittäin tyytyväinen ja iloinen Been suoritukseen.


Tuomarina oli Calin Simu, ja se tarkasti koirat erittäin vikkelästi. Brutus sai upeasti arvosteluksi ERI:n, tuli junnuluokan toiseksi ja paras uros kilpailussa tuli toiseksi ja sai varasertin! Aivan mahtavaa!! :)

Nyt loppupäivän Been kanssa vain levätään ;)

lauantai 30. lokakuuta 2010

Bileet!

Huomenna Brutus täyttää 1v.!

Koska huomenna luvassa on koiranäyttely Lahdessa, niin synttäreitä juhlitaan tänään. Brutus onkin kutsunut synttäreilleen parhaan kaverinsa Kibon + Kibon henkilökunnan. ;)

Ihana Kiboni, *PUS*

Mamma on vähän suunnitellut maksalaatikkokakkua, missä on muutama nakki sekä kuorrutuksena raejuustoa. Toivottavasti pojille maistuu. Brutuksen mieleisiä raaka-aineta ne ainakin ovat. 

Hieno kakku sai nimekseen Utarekakku

Lahjaksi Bee on saanut mammalta hienon ja aivoja vaativan aktivointilaatikon ja Kibon henkilökunnalta Hurtan talvimanttelin!

Ja selvästi pojille maistui
 Tietenkin Brutus toivottaa myös hyvää syntymäpäivää Ihanalle Pikkusiskolle, Lotalle!

Huomisiin!

sunnuntai 3. lokakuuta 2010

Iltalenkki

Olimme eilen vanhempieni, Kibon ja tietenkin Brutuksen kanssa iltalenkillä Vuosaaren Uutelassa.. Ja oli TODELLA pimeää! :D Ilta hämärtyi nopeasti eikä siellä ollutkaan katuvaloja, niin kuin olimme ehkä kuvitelleet. Mutta ei se menoa haitannut. Onneksi pojat nauttivat merimetsäreissusta!
Syysmuotia parhaimmillaan ;)
Äitini kanssa ehkä ihan pikkiriikkisen pelkäsimme ja Brutus ihanasti vielä ruokki sitä.. Nimittäin haukahtamalla kahdelle kannolle ja pimeään liikkumattomaan metsään ;)
Brutuksen kanssa pusitellaan :D