perjantai 30. syyskuuta 2011

Fashion show: Kolea ilma

Brutus: Kevät ja syksy on sitten inhottavaa aikaa.. On kylmä ja yleensä märkä. Mutta metsässä ja ulkona on mitä ihanimmat tuoksut! Onneksi mamma on niin viisas, että se pukee mulle ylle sellasen fleesetakin. Mamman mukaan se lämmittää minua sekä pitää vettä. Ja tottahan se puhuukin, se on ihanan lämmin ja sitä oikein mielelläni pidän!


Hippu: Nyt kun ilmat on alkanu jo viiletä niin minua on alkanut paleltamaan ulkona. Käytiin mamman kanssa yksi päivä jossain ihmeellisessä paikassa ja siellä minulle sovitettiin ylle vaikka minkälaista takkia ja pukua. Se oli noloa kun paikalla oli muitakin! Ja sitten se valitsi mulle sellasen punasen fleesetakin! Olihan se ihan lämmin...

keskiviikko 28. syyskuuta 2011

Fashion show: Sadepäivä

Brutus: Mä en tykkää sateesta en sitten yhtään.. Jos se musta riippuis, silloin ei edes ulos mentäis. Mutta aina se mamma pakottaa. No onneksi sentään on edes jonkun näkönen suoja kun mamma pukee mulle sellasen vihreen sadetakin. Eihän se mun vatsaa ja kainaloita kuivaks jätä, mutta ei ainakaan selkä kastu. Sen kanssa voisin vain tehdä hätäsimmät tarpeet nurmikolle, mutta mamma ei suostu sellaiseen.. Se pakottaa aina tekemään lenkin, voitteko kuvitella! No, kun vauhtiin päästään niin kyllä mä sitten kiltisti tottelen mammaa..

 Hippu: Sade.. Se on kylmää ja MÄRKÄÄ! Ei sillon ulkona voi olla ja mielelläni silloin tarpeet teenkin sisälle. Mutta mamma on siitä aina vihanen ja pakottaa meijet ulos. Ennen ulosmenoa se kehtaa pukee mulle sellasen ihmeellisen haalarin päälle! Onhan se ihan kiva kun joka paikka pysyy kuivana, mutta kaikki mikä liittyy sateeseen, on hyi. Ulkona mamma vielä pakottaa tekemään lenkin ja silloin kyllä taistelen kovasti vastaan. Toi kaveri on vähän mammanpoika ja se heltyy mammalle ensimmäisenä, mutta kun minä en halua niin en vain halua. Lopulta se kai on sitten aina pakko luovuttaa kun se mamma taitaa olla itepäisempi kuin minä..

sunnuntai 4. syyskuuta 2011

Viikonloppu

Viikonloppu meillä olikin näyttelytäyteinen! Sekä Brutus, että myös Hippu kävivät pyörähtämässä kehässä, toinen hyvällä menestyksellä, toinen ei.


Lauantaina 3.9.2011 Lohjalla oli mäykkyjen erikoisnäyttely, Brutuksen esityksen aika. Tuomarina toimi Marita Krantz, ruotsista. Itselleni jäi paha mieli päivästä.. Brutus käyttäytyi ja esiintyi hienosti, antoi hienosti tutkia itsensä yms. Harmi vain, Brutus otti muutaman loikan kävellessä, eikä tuomari siitä pitänyt vaan sanoi, ettei hän suostu arvostelemaan kävelyä, tuloksena siis EVA! Hieno arvostelu tuli ulkomuodosta ja muuten, mutta... Kyynel myös tuli silmään kun sain kohtuutonta arvostelua tuomarin ja kehätoimitsijan puolesta. No, pää pystyssä seuraavaan näyttelyyn!


Hipun esiintyminen olikin sitten sunnuntaina 4.9.2011 Vantaalla. Ensimmäinen näyttely, paljon koiria, Hipun veli sekä kasvattaja paikalla! :) Tuomarina toimi Christian Stavarache, romaniasta. Hiljainen, juron oloinen tuomari, mutta kohteli koiria nätisti. Hippu esiintyi ja käyttäytyi upeasti ja kaikki olikin hyvin nopeasti ohi! Tuloksena mahtava VSP, Hipun oma veli oli ROP! Arvoselu oli oikein hieno, "Erittäin lupaava pentu.". Nyt myös Hipulla on oma pokaali hyllyssä :)


Tästä on hyvä jatkaa!