maanantai 31. lokakuuta 2011

Onnea Brutus!

Paljon onneeaa vaan,
paljon onneeaa vaan,
paljon onneeaa vaan
<3 Brutus <3,
paljon onneeaa vaaaaan!!!!

Tänään Brutus rakas täyttää täydet kaksi vuotta! Voisikohan sitä jopa sanoa, että nyt on saavutettu miehen ikä :)

Tästä on lähdetty (ikää muistaakseni 3vrk)
Tähän on tultu, syksy 2011




keskiviikko 26. lokakuuta 2011

Juoksut!

Sunnuntaina Hipulla alkoi ihan ensimmäiset juoksut, melkeinpä tasan 10kk ikäisenä. Olihan niitä jo odotettu, joten ei "yllätyksenä" tullut, mutta silti se vähän löi päin kasvoja. Brutus muuttaa huomenna Kontulaan Kibon kaveriksi ja Hippu jää minun kanssa kotiin. Sydäntä ihan raastaa kun mamman pieni Brutus joutuu muuttamaan pariksi viikoksi ja olla erossa laumastaan. Ehkä se olo vielä helpottaa? :) Kaipa se muutos myös tuntuu Brutuksessa ja Hipussakin.. Mutta ei tänne ihan vielä kaivata pieniä mäykkyvauvoja, joten lienee paras näin :)

Myöhemmin luvassa lisää fashion showta sekä tunnustukset sekä pieni juttu koirien uimareissusta! (tällä hetkellä päivitykset ovat jääneet naurettavan vähiin, saako syyttää, että kaikki energia on mennyt uuteen työhön?) :)

tiistai 4. lokakuuta 2011

Fashion show: Pakkanen

Brutus: Talvi se vasta kamala vuodenaika onkin.. Aina on kylmä ja märkä ja sitten on sitä ihmeellistä valkosta ainetta. Ensi kertaa kun se tulee, se on aika jännittävää ja kivaa. Mutta sitten kun se on asettunut aloilleen ja vain on, niin ei se enää kivaa ole. Ja sitä paitsi, viime vuonna sitä oli minusta aivan liikaa! Enhän minä pystynyt kunnolla tuolla edes liikkumaan. Ja pakkanen, kun tulee -10 astetta, en suostu ulos menemään ellei mamma pue minua. Minulla on hieno, viime vuonna syntymäpäivälahjaksi saatu karvakauluksinen talvitakki. Se on minun kanssa samanvärinen niin sopii mulle aika hyvin.


Hippu: Talvi? En edes muista mikä se on. Pieniä hämäriä kuvia vauva-ajoilta on, että silloin oli kamalan kylmä ja minä en yhtään viihtynyt ulkona. Tassut paleli ja mammalle piti kiljua. Nyt varamamma vei minut taas sinne ihmeelliseen paikkaan ja sovitteli minulle päälle taas niitä pukuja.. Viimein, monen sovituksen jälkeen se ilmeisesti löysi minulle hyvän puvun kun sen se vei toiselle ihmiselle ja sitten se olikin muovipussissa. Varamamma sanoi mammalle, että se on mun etukäteis syntymäpäivälahja. Mitä lie sekin tarkoittaa.



Ps. Myynnissä oranssi talvimantteli, manttelin selänpituus 22cm. Mantteli hyväkuntoinen, uuden veroinne. Merkki Janutex, ostettu kaksi vuotta sitten Helsinki voittajat näyttelystä koppimyyjältä. Puku on aika kraavin näköinen, mutta toimiva! :) Hintapyyntö 5e noudettuna, 8e postitettuna. Jos kiinnostuit, laita vaikka s-postia! :) (käytetty Brutuksella ja Hipulla pentuaikana)