lauantai 11. joulukuuta 2010

Helsinki Winner 2010

Tänään Helsingin messukeskuksessa oli Helsinki Winner näyttely ja olin ilmoittanut Brutuksen sinne. Urosten junioriluokassa oli todella monta urosta ja taso oli kieltämättä kova. Tuomarina oli Bertil Lundgren ja hän oli kyllä erittäin hyvä! Ihanasti lähestyi ja käsitteli koiria! Brutuskin antoi nätisti itseään tutkia, vaikka tuomari oli mies! Tosiaan, tulokseksi tuli ERI, mutta sijoitusta ei tällä kertaa tippunut.
Seistotuskuva on vähän huono, oli niitä parempiakin, mutta kuvat ovat äitini kameran syövereissä ;) Kaiken kaikkiaan olen kyllä tyytyväinen päivään! Brutus käyttäytyi hienosti ja esiintyi myös hyvin. Jännitystä oli ilmassa ja sen huomasi hyvin Brutuksen kävelystä. Nyt taas olemme kokemusta rikkaampia ja ensi vuonna ajatus olisi ilmoittautua molempiin päiviin. :) Tapasimme paljon uusia ja mukavia ihmisiä. Oikein kiva tutustua uusiin mäykkykasvattajiin, joita ei vielä tunne.


Samaan näyttelyyn tuli myös Brutuksen sisko, Lotta (Dynarock's Rainmaker). Brutus ja Lotta ei ole nähnyt toisiaan vuoteen, eli viimeksi ne ovat nähneet kasvatuskodissaan. Lotta oli pikkuisen pienempi kuin Brutus joka kohdasta ja oli oikein mukava. Kiva oli myös tavata Lotan omistaja Suvi! Kiitoksia päivästä.

Seuraava näyttely onkin tammikuun lopussa Turussa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti