sunnuntai 8. toukokuuta 2011

Tampere KV 7.-8.5.2011

Lauantaina 7.5. Tampereella oli mäykkyjen ja shibojen esiintymisvuoro. Kehät taas tyhmästi, Kibo heti aamusta, Brutus iltapäivästä. No, ei se mitään. Brutus viihtyi puoli 12 asti shibojen kehän laidalla tyttöshiboja kosiskellen ja pusutellen, kukaan tytöistä ei innostunut asiasta, Brutus oli kovin hämillään torjumisista.

Kibo esiintyi upeasti ja tuomari oli oikein mukava, tuloksena Kibolle jälleen tasainen EH :) Kibon näyttelyura oli siinä, hieno EH koira rotumääritelmään verrattuna, todellisuudessa Kibo on varmasti 100 x ERI ;) Mutta erityisen ylpeitä saimme olla Kibon siskosta ja veljestä. Sisko oli VSP ja veli oli ROP sekä pärjäsi vielä hyvin ryhmäkilpailussa ja oli siinä RYP4!

Sitten olikin pitkän odotuksen vuoro, kehä vain myöhästyi myöhästymistään.. Taso oli kova, mutta onneksi tuomari oli oikein ihana, Elisabeth Gonzales. Brutus voitti oman luokkansa ja oli paras uros 2, häviten vain niukasti venäläiselle valiokoiralle. Brutus nappasi siis kotiin vara-sertin ja vara-cacibin, jee hienoa!! Ja mikä kaikkein parasta, Brutus voitti jälleen pahimman kilpakumppaninsa, ja kirkkaasti! Tällä kertaa kyseinen koira ei edes sijoittunut.

5 kommenttia:

 1. Onnea menestyksestä!! :) Minunkin oli tarkoitus tulla mäyriksiä katsomaan, mutta suunnitelmat muuttuivat kun piti lähteä viemään aikaisia äitienpäiväonnitteluja mummulaan.

  VastaaPoista
 2. Onnea Brutukselle ja Kibolle :)

  Mua harmittaa ihan vietävästi kun itse Tampereella asun enkä sitten jaksanut lähteäkään kun olin ollut perjantaina viihteellä :(

  VastaaPoista
 3. Kiitos! Eihän noilla varoilla mitään merkitystä ole, mutta ihan kivat ;)

  No voihan :) Tuomari tykkäsi todella paljon normi lyhkäsistä, kysyi kuulema kennelin/kasvattajan yhteystietoja ;) Kovasti kehui myös Beetä elegantiksi ja tuomarin mies kuvasi kaikki arvosteltavat koirat! Hassua :D

  VastaaPoista
 4. Onneksi Brutus sai kehuja kehässä vaikka uusia tyttöystäviä ei löytynytkään!

  Mulla oli haaveena, että olisimme pysähtyneet Alman kotiinhakumatkalla Tampereella juuri noiden koiranäyttelyiden takia, mutta mies nurisi ja loppujen lopuksi mäykyt olivat vääränä päivänä. :)

  VastaaPoista