tiistai 20. maaliskuuta 2012

Possu

Eliminaatiodieetissä ollaan päästy eteenpäin. Ensiksi Brutus söi yli kuukauden vain kanaa, broileria ja kalkkunaa, sopi oikein hyvin, ei tullut oireita. Päätettiin siis laajentaa ruokavaliota ja seuraavat pari viikkoa kokeiltiin possua. No, valitettavasti possusta sitten tuli oireita ja kainalot taas menivät huonoksi, joten possu jätetään kokonaan pois.. Nyt Brutus on taas kana, broileri ja kalkkuna linjalla kunhan kainalot paranevat ja sitten saa taas kokeilla jotain uutta. Seuraavaksi ajattelinkin kokeilla kalaa :)


Käytiin taas Hyvinkäällä uimassa ja tässä muutama kuva reissulta. Hippu ei millään olisi halunnut tulla pois!Ps. Brutuksella ja Hipulla on kovaakin kovempi ikävä koirakaveri Kiboa <3 Kibo oli maaliskuun alussa isossa leikkauksessa, se sai lonkkaproteesin, ja reihuminen on nyt täysin kielletty. Joten melkein kuukauteen koirat ei ole tavannu toisiaan ja tapaamiskielto on voimassa vielä jokusen aikaa.. Ehkä pian <3

10 kommenttia:

 1. Ollille possu taitaa olla kaikkein pahin allergeeni. Kala näyttää sopivan oikein hyvin, eikä siitä mene mahakaan sekaisin. Nauta sopii myös, mutta täytyy tietenkin mainita, että kaikkia näitä annetaan vain pieniä määriä, lähinnä herkkumielessä. Pääruokana on Trovetin peura-peruna-nappula

  Kärsivällisyyttä testaukseen, kyllä ne ajan kanssa ratkeaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nappulaa brutus ei voi syödä lainkaan, niistä tulee oireet :/ Mutta, eiköhän se raakaruokinnallaki suju, kunhan vain löydetään ne sopivat ruuat :) Ensi viikolla taas lääkäriin hakemaan antibiootit kainaloihin :D

   Poista
 2. Mahtavia uintikuvia :) Nuo allergiajutut ovat niin ikäviä; meillähän ei varsinaista allergiaa ole todettu, mutta mahahappojen kanssa taistellaan mitä tulee Alphonseen. Nyt olen saanut kuitenkin optimoitua ruokavalion eikä ole ollut mitään oireita moneen kuukauteen. Aina pitää kuitekin olla tarkkana ja varuillaan. Pidän peukkuja, että saatte tuon eliminaatiodietiin kautta mahdollisimman paljon vaihtoehtoja mitä syöttää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vihdoinkin sai hyviä kuvia uimareissusta, kun käväistiin päivällä ja aurinko paistoi :D Ihania uimareita <3 Brutuksellakaan ei allergioita testeissä näkynyt, mutta ruoka-aineet pitää testata yksitellen kaikki erikseen ja nähtävästi nyt possu ei sitten sovi :) nooo, kyllä ne sopivat ruuat sieltä sitten ajan kanssa löytyy. Onneksi puruluita voi syödä ilman oireilua!

   Poista
 3. Tultiin ekaa kertaa sivuillenne.
  Komeita koiria ja etenkin nuo uintikuvat tekivät vaikutuksen! Olenkin miettinyt, miten uinti-intoisia mäyräkoirat ovat. Nähtävästi hyvinkin innokkaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa! :) Hippu ainakin tykkää paljon uimisesta.. Brutus kyllä menee ja silloin menee paremmin kuin itse menen edeltä (esim rannalla), mutta en tiedä nauttiiko se siitä niinkään.. Kuhan vain tekee mammaa miellyttääkseen! :D

   Poista
 4. Taitaa olla uinti-innokkuus ihan persoonakohtaista.
  Sanoo Olli, joka inhoaa vettä kaikissa muodoissa. Tai ei sittenkään, juomavesi maistuu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. uskon myös, että persoona kohtaista! Mutta taitaapa se olla myös karvanlaatukohtaista, esim. moni karkkari on innokas uimaan.. Täällä myös molemmat koirat vihaavat vettä lähes kaikessa muodossa, mutta lienee toi uimishomma on poikkeus!

   Poista
 5. Ihania uintikuvia! Tuota olisi kiva joskus kokeilla, ja toivon että saan Vilman joskus innostumaan kesäuimisestakin. Nyt on pitänyt kantaa syvälle ja siitä koira on uinut nopeasti rantaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä se siitä! :D Brutus pitää myös nostaa aina altaaseen, mutta tyytyy kohtaloon ja ui altaan päästä päähän ;) Ulkona kyllä mielellään menee veteen ja varsinkin jos minä itse olen kahlannut edellä niin Brutus uskollisesti seuraa :D Hippu on nyt oppinut nauttimaan uimisesta! :) Ihana kun se noutaa leluja altaasta <3 Brutus ei osaa keskittyä kuin yhteen asiaan kerralla niin lelu ei edes uimisessa motivoi (mies ja putkiaivot, voisiko sopia tähän myös??;))

   Poista