torstai 29. heinäkuuta 2010

Match Show 28.7.2010

Tosiaan otsikon mukaan käytiin mätsärissä 28.7.2010. Oma tavoitteeni oli huomata, onko kävelytreenistä nurmikolla ollut hyötyä, tai käveytreenistä ylipäänsä. Minkäänlaisia palkintoja ei lähdetty tavoittelemaan. Meitä ennen oli 32 pientä pentua. Yhteensä pieniä pentuja oli 65, joten siinä meni todella kauan kun ne käytiin läpi!

Vastustajamme oli kääpiövillakoira. Heti kun Brutuksen kanssa päästiin kehään, olin pakahtua ylpeydestä. Poju käveli kuin unelma! Vaikka oli nurmikko ja vielä aika pitkä. Brutus sai sitten sinisen nauhan ja villakoira punaisen. Siinä sitten taas odoteltiin, milloin kaikki koirat oli käyty läpi, että päästään kisaamaan väreistä.


Väri kisa alkoi ja Brutus oli silloin kovin väsynyt, mutta tsemppasi upeasti. 33 koiraa oli saanut sinisen nauhan ja tuomari päätti suoralta kädeltä seisomisen perusteella karsia ne seitsemän parhaaseen sakkiin. Brutus sitten pääsi seitsemän parhaan joukkoon! Sitten oli vuorossa kävelyä. Siinä Bee jo otti muutamat loikat, mutta en enää välittänyt. Olimme päässeet jo niin pitkälle! :) Kun kaikki olivat kävelleet, tuomari seisotti meitä todella kauan. Se kävi vielä läheltä katsomassa joka koiran ja vielä antoi seisottaa hetken. Onneksi Brutuksen yksi vahvuuksista näyttelyssä on seisominen!


Jäppyrä oli sitten tehnyt kävelyllä ja seisomisella vaikutuksen tuomariin ja niinpä
Brutus tuli neljännelle sijalle! Olin ja olen erittäin erittäin ylpeä! Palkinnoksi Brutus sai 2,5 kg ruokaa, puruluun, pokaalin, ruusukkeen ja Tukholman risteilylahjakortin ;)

Tämä antoi motivaatiota ja toivoa muihin näyttelyihin! Tästä se lähtee. :)


Loppuun kuvakevennys ;)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti