torstai 24. kesäkuuta 2010

Hormonit hyrrää

Brutus on 8 kk vanha ja veikkaan, että sillä alkaa nyt teinihormonit hyrräämään. Kibo on Brutusta kuukauden nuorempi ja sillä on teinihormonit hyrränny jo varmaan ainakin kuukauden verran. Kibo ottaa siis todella helposti kipinää kaikesta mahdollisesti ja mahdottomasta. Pojat onkin ottanu nyt yhteen melkeinpä joka kerta kun ovat nähneet.

Tänään Brutus oli sitten Kontulassa hoidossa ja Kibon kanssa leikkimässä iltavuoroni takia. Pojilla oli mennyt muuten oikein kivasti, mutta lopuksi oli kuitenkin ottaneet kovastikkin yhteen. Kukaan ei tiedä, mistä riita syntyi. Brutus puri Kibo-parkaa niin kovaa nenään, että Kibolta oli tullut paljon verta siitä. Brutuksen vahingot jäi vähäisiksi, vain pieni kalju läikkä päässä.

Nyt sitten vain odotellaan ja katsellaan, miten poikien yhteinen loppuelämä tulee sujumaan. Toivottavasti kaikki tälläinen rähinä jää teiniaikoihin.

Tänään postiin lähti ilmoittautumislomake mäyräkoirien erikoisnäyttelyyn, joka on 15.8 Tuomarinkartanon vinttikoirakeskuksessa. Toivottavasti olisimme hyvässä vedossa silloin ja kävely sujuisi jo paremmin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti