tiistai 21. syyskuuta 2010

Syysterveiset

Kesä tuli ja kesä meni. Kuuma kesä oli, mutta Brutus nautti. Tuolla alempana kerroin, kuinka aloitin villapaidan tekoa hyvissä ajoin ja sainkin sen valmiiksi nopeasti. Mutta kun sovitin puseroa, se olikin liian pieni, se puristi Brutuksen rintaa :D Joten piti alkaa tekemään uutta. Pari viikkoa sitten aloitin ja nytten vasta VIHDOINKIN sain sen valmiiksi. Nyt koko on oikea ja sopii Been päälle hyvin. Enää ei palella.

Syksy tosiaan tuli vauhdilla ja tuli kamala kiire ostaa Beelle sadetakkia ja talvivaatteita. Nyt Brutus omistaa Hurtan sadetakin ja ostinpa näin syksyä ajatelle
n Hurtan fleesetakinkin! Se pitää vettä ja on varmasti lämmin. Talvelle on suunnitelmissa Hurtan talvimantteli.
Kuvassa Brutuksella siis Hurtan fleesetakki.


Lomani aikana Brutus oppi valtavan paljon kaikkia uusia temppuja! Maahan menon jälkeen innostuin valtavasti Brutuksen älystä ja nopeasta oppimiskyvystä, joten aloin opettaa kaikkea hauskaa ja ehkä vähän turhanpäiväistäkin ;) Uusimmat temput, mitä Brutus osaa, on: läpy, ryömi, peruuta, kieri, pyöri, kuole ja hyppää. Kuvassa esimerkillinen kuolema ;)


Nyt elokuisen mäykkynäyttelyn jälkeen ei olla käyty missään näyttelyssä, ei edes mätsärissä. Mutta ei hätää! Brutus on ilmoitettu Lahteen sisähallinäyttelyyn, joka on 31.10., Brutuksen syntymäpäivänä. Toivottavasti siellä menee kaikki nappiin!
Näyttelyn jälkeen Brutus pitää pienet synttärikutsut Kibolle. Vaikka lahjaa e
i saa etukäteen kertoa, niin kerron kuitenkin. Olen ajatellut ostaa Beelle jonkun hienon ja vaikean aktivointilelun, Brutus rakastaa kun saa käyttää aivoja!

No mutta, siitä seuraava näyttely onkin sitten joulukuussa Helsingin messukeskuksessa Helsinki voittaja -näyttely. Siellä Brutus tapaa siskonsa ja kasvattajansa.
En vielä ole varma tuleeko sinne myös Been äiti. Minua ainakin jännittää se kovasti! Tosi paljon haluan tavata heidät! On mielenkiintoista verrata Brutusta ja sen siskoa keskenään ulkonäöllisesti. :)

Ensi viikolla me aloitamme rallytokoilun! Odotan sitä mielenkiinnolla. Uskon, että se sopii Brutukselle kuin nenäpäähän! Yritän taas kirjoitella silloin uudestaan
, miten siellä meni ja millaista oli.


5 kommenttia:

  1. Tuo kuolema-temppu näyttää hauskalta! Oliko se vaikea opettaa? :)
    Hienonnäköinen on kyllä takki, ei pitäisi talvella palella :)

    VastaaPoista
  2. Haha :D Ei se ollu vaikeeta. Brutus oli sitä ennen oppinu kierimää ni sit vaa pysäytin sen kierimisen siihen kun se oli selällään.. Namilla houkuttelin pysähtymään, on se sen verran perso herkuille ;)

    Ei kyllä palella. Eka Brutus vähän vierasti sitä takkia eikä oikein suostunut kävelemään sen kanssa, mutta nyt se jo menee ja kun on tullut kylmäkin ni huomaa, että se lämmittää. :)

    VastaaPoista
  3. Meillä ei olla päästy siinä kierimisen harjoittelussakaan pitkällä, neitiä ei vain huvita mennä selälleen :D mutta ehkä se siitä...

    VastaaPoista
  4. Yritin kommentoida viimeisintä postaustasi, jossa Brutus muokkaa petinsä uusiksi, mutta enpä osannut... Tässä oli kommentteja jo valmiina, joten onnistui, en tiijä missä vika ;/
    Mutta, Arttu harrastaa melkein joka yö petinsä kääntämistä ylös alaisin, kuljettaa peitot ja tyynyt pitkin olkkarin lattiaa ja tulee sitten hakemaan mua apuun... Arvaa olenko enää mennyt keskellä yötä tekemään herralle petiä...

    VastaaPoista
  5. Sunan: Joo täälläkin oli eka se ongelma :D Mutta Racinel.com sivuilla on sellainen temppukoulu linkki, missä on opetusvideoita. Ne videot ainakin toimi Brutukseen! Kannattaa kokeilla jos ne auttaisi teilläkin ;)

    Mai: Kiitos kun ilmoitit, pitääkin tutkia asiaa mikä siinä mättää :) Joo, toissa iltana kun olin jo mennyt nukkumaan Brutus teki samoin :D raahasi pedin olkkariin ja siinä vaiheessa päätin, että nuku sitten siellä. Se taisi olla virhe, sillä se ramppas sitte koko yön mun sängyn vierellä tarkistamassa, että kaikki on hyvin ;)

    VastaaPoista