torstai 30. syyskuuta 2010

"Tästä saat!"

Muutaman viikon ajan aina kun olen tullut töistä, löydän Brutuksen pedin keskeltä olkkarin lattiaa monessa osassa (siitä lähtee erikseen irti tavallaan patjaosa ja sitten olen laittanut siihen filtin, kun viime talvella Brutus kovasti yöllä paleli..).
Huomatkaa kuolasta märkä läntti ;)
En todellakaan ymmärrä, mikä ihme siinä pedissä on! :D Joka ilta sen pitää sitä retuuttaa ja raahata joka paikkaan. Ehkä tämä on vain ohimenevä villitys??
Mutta on se vaan niin kovin uuvuttavaa ja kovaa työtä kouluttaa sitä petiä!
Tekeekö muiden koirat samaa? :D


3 kommenttia:

 1. Nyt onnistuu kommentointi tähänkin :)
  Olen ajatellut, että petin mylläyskin on huomion hakemista. Arttu nukkuu aina olkkarissa, mutta sitten kun peti on hajotettu atomeiksi, se ramppaa hakemassa mua petaamaan. Mutta se on loppu nyt;) Pitäis varmaan sijata sen peti niin, ettei koira näe, alkaa pitää täysin palvelijana...

  VastaaPoista
 2. Joo kun tuli uusi se tekstin kirjoitus juttu niin siellä oli julkaisun lisäasetukset ja kommenteille oma täppi piti laittaa ;) On se vaikeaa, pohdin varmaan päivän verran miten nyt saan sen toimimaan :D

  Joo se voi olla hyvin mahdollista.. Brutuksella on nyt myös tapana vähän hmm... pökkiä sitä petiä ;) Onhan se ihana se oma sänky, mutta moista en ole koskaan ennen nähnyt :D En minäkään sille sitä petiä enää takaisin petaa, saa nukkua siinä myllätyssä pedissä ihan rauhassa ;). Onneksi se sitten kyllä nukkuu siinä.

  VastaaPoista
 3. Meillä on pennusta asti lelujen ja petinkin "alistamiseleet" kielletty, ja ihmisiin ei onneks ole kohdistunutkaan.
  Voi näitä koiran kasvun vaiheita :)

  VastaaPoista