tiistai 2. marraskuuta 2010

Jalkakompleksi?

 Uskokaa pois, mutta kaikilla kuvissa olevilla leluilla on ollut Pitkät jalat..

Vasikka
Porsas
Lammas
Joku elikko..
Mäyräkoirilla kun on lyhyet jalat niin olen yksikseni kotona naureskellut, että johtuisiko jalkojen lyhentäminen leluilta jalkakateudesta? ;) 

Onko muilla mäyräkoirilla tapana jyystää lelujen jalat ensimmäisenä?

6 kommenttia:

 1. Heh, olen kuullut että mäyrikset saattavat esim. koirapuistoissa olla todellisia rasisteja :D Kaveriksi kelpuutetaan vain pitkä runkoiset ja lyhyt jalkaiset, mutta että toisilla on tuo rasistisuus ihan jo näin pahalla asteella? :D Huvittavaa :D

  VastaaPoista
 2. Hehe :D Se on aina jalat, mitkä Brutus lyhentää ensimmäisenä. Huvittavan näköisiä leluja se tekee itselleen ;) Kaiken lisäksi luulen, että se syö ne jalat kun en ole koskaan löytänyt niitä mistään!

  VastaaPoista
 3. Mäyräkoira voi olla rasistinen - Olli ei nimittäin voi sietää pieniä, pörröisiä koiria ja saa nähdessään sellaisen hepulin. Valitettavasti.

  Ja pehmoleluilta syödään/revitään ensin korvat!

  VastaaPoista
 4. Voi, en tiedä mikä siinä on, mutta Brutus taas puolestaan rakastaa valkoisia pieniä ja pörröisiä koiria! Mutta bichon frisé on ihan kamala koira Been mielestä ;)

  Korvat kyllä lähtee leluilta seuraavaksi mutta jalat on aina se tehtävä numero yksi!

  VastaaPoista
 5. Heh ehkä Brutus vain ajatteli, että lelut näyttävät kummallisilta, että niissä on virhe xD Hulvatonta joka tapauksessa :D Meillä leluilta lähtee kaikki ulokkeet samantien, korvat, sarvet, silmät... mitä vaan löytyy.

  VastaaPoista
 6. Hauska huomio :) Mäykythän ovat omasta mielestä maailman isoimpia koiria ;)

  Kiva blogi, seurailen!

  VastaaPoista