torstai 18. marraskuuta 2010

Lunta!

Vihdoinkin myös tänne meille Vantaalle tuli lumi maahan! Brutus oli samalla kovin innoissaan, mutta myös samalla se oli inhottavaa. Kylmää ja märkää lunta! Lenkit mennään nenä maassa ja koko ajan aivastellen kun lumi menee nenään.

Aamulla ei voitu edes pissata "nurmikon" puolelle kun siellä oli niin paljon lunta, että Brutuksen pistooli osui siihen. Onhan se inhottavaa ;) Joten Been mielestä paras ratkaisu asiaan oli se, että pissataan keskelle jalkakäytävää.
Siellä oli selvästi jotain mielenkiintosta
Vaikka ulkona olikin kivaa leikkiä, niin mikään ei kuitenkaan vedä vertoja kodille. Mäyräkoirat ovat tunnetusti mukavuudenhaluisia koiria, joten peiton alla oli kotona kaikkein paras olla.

Peiton alla on paras!

3 kommenttia:

 1. Meilläkin kuljetaan nokka kinoksessa, selvästi siellä on paljon hyviä hajuja.
  Tuo alempi kuva on aivan ihana! :)

  VastaaPoista
 2. Jihuu, saatiinhan me tänne eteläänkin lunta :) Meillä pissataan myös keskelle jalkakäytävää, mutta merkkailemassa käydään vaikka umpihangessa :D Tuo merkkailu on kyllä huvittavaa katseltavaa kun meidän tyttökoirakin nostaa melkein jalkaa :D

  VastaaPoista
 3. Juu olen huomannut, että lenkkien tekoon pitää nyt varata ainakin kaksi kertaa enemmän aikaa kuin ennen kun tuntuu, että siellä kinoksessa on niin paljon ihania hajuja! Kaikki paikat kyllä nuuhkitaan tarkasti läpi.

  Onneksi muutkin pissaa jalkakäytävälle ;) Brutus ei käy edes merkkaamassa siellä "nurmikon" puolella, kaikki vaan keskelle tietä :DD Brutus menisi hyvin nartusta, vielä se kyykkii ;) Kesällä koipi nousi komeasti, mutta nyt ei enää viitti mahanalusta paljastella :p

  VastaaPoista