lauantai 22. tammikuuta 2011

Turku Top Dog Show 22.1.2011

Tänään lähdimme kello 5.45 kotoa hakemaan äitiäni ja Kiboa Kontulasta, ja noin kello 6.05 starttasimme vanhempieni kotipihalta Turkua kohti. Kibon esiintymisvuoro oli jo kello 9.30 ja saavuimme Turun messuhalliin juuri viime tippaan, kello 8.30. Ajokeli oli aivan kamala! Äitini ei uskaltanut Kiboa kehässä esittää, joten tehtävä jäi minulle. Onneksi mäykyt esiintyivät vasta myöhään päivemmällä.

Itseäni vähän jännitti, miten Kibo käyttäytyy kehässä ohuen näyttelyhihnan kanssa.. Se oli nimittäin Kibon ensimmäinen virallinen näyttely (viime kerta joskus 6kk vanhana pentunäyttelyssä...). Eikä Kibo pahemmin tule toimeen muiden uroksien kanssa, mutta muuten luonteeltaan Kibo on kaikista ihanin! Ihmiset ovat parasta maailmassa ja kaikillee riittää pusuja! Tuomarin käsittely sujui siis mahtavasti eikä ollut mitään ongelmaa. Eniten pelotti mittaus, Kibo on nimittäin vähän kookkaampi kuin rotumääritelmän shiba. Ei se kuitenkaan mikään jättiläinen ollutkaan, säkä 41cm menee juuri rajoilla. Erittäin hienon ensimmäisen arvostelun sai, tuloksena EH! Totteli minua hienosti sekä mielestäni meillä oli hyvä kontakti. Nyt kyllä loppui Kibon vähättely ;) Ihana Kibo<3
Kibo<3 Kuva ei ole tältä päivältä, mutta piti Kibosta joku kuva laittaa ;) 

Brutuksen koitos sitten alkoi vasta noin kello 14.30. Tuomarina siis Erica Pettersson, todella tiukka. Mutta Brutuksella meni upeasti! Yhtään ei tuomaria aristeltu vaan oltiin reippaita. Kaikki sai silittää ja rapsuttaa, Brutus myös suorastaan RAKASTUI Kibon siskoon Kaisuun sekä Kaisun emäntään Ritvaan. Ritva sai paljon pusuja, mikä ei todellakaan ole Brutuksen tapaista.
Serti ruusuke :)
Tosiaan, Brutusta oli vastassa 5 junnu-urosta. Arvosteluksi tuli Jun ERI Juk1 SA PU2 SERTI! Vaude, Brutuksen ensimmäinen serti. Todella upeaa. Hieno päivä oli, pojille hyvin uuvuttava. Kotiin saavuimme kello 17.20. 

 Ps. Äitini osti Hipulle ihanan pinkin BlingBling pannan ;) 

2 kommenttia:

  1. Paljon onnea menestyksestä! Hieno reissu on ollut! Kibon valjaat näyttävät todella hyviltä, ehkä meidänkin pitäisi hommata tuollaiset. Ovatko toimivat? Ja tuo blingbling panta saa kyllä kaikki kateelliseksi.

    VastaaPoista
  2. Kiitos paljon, kyllä todella oli! :) Kibon valjaat muistaakseni ovat huskyn vetovaljaat (tai ainakin siihen tarkoitukseen olen nähnyt niitä myytävän).. Eli ovat kyllä todella hyvät js toimivat!

    VastaaPoista