torstai 17. helmikuuta 2011

Kynsien leikkaus päivä

Tänään oli Brutuksen ja Hipun kynsien leikkaus päivä ja molemmat antoi hienosti leikata! Vähän Hippu yritti pyristellä vastaan, mutta varmat otteet eikä luovuteta niin homma saatiin hoidettua loppuun kunnialla!

Hippu leikkii lelulla, Brutus leikkii Hipulla ;)
Hippu ja Brutus tulee keskenään toimeen hienosti. Ovat jo kuin parhaat kaverit. Nukkuvat samassa pedissä sylikkäin sekä kovasti leikkivät keskenään.

 Aina kun Hippu piipittää niin Brutus rientää tarkistamaan, että mikä on hätänä.

Mielenkiinnolla odotan Hipun varttumista, sekä ystävyyden syvenemistä! :)

Brutus näyttää tällä hetkellä kovin isolta! :D Brutus on nyt kuin iso vauva :) Hippu on reipas ja rohkea typy, ja kovin ärhäkkä! Mielestäni Brutus ei vielä osannut haukkua 8 viikon iässä.. Yöt sujuvat hyvin, yhtään ei ole itketty ja ensimmäisen kerran pisulle herätään vasta viiden -puoli kahdeksan aikaan! Kelpaa minulle ;)

Ps. Ensi viikon perjantaina Brutuksella on jännittävä päivä! Siitä lisää silloin ;)

4 kommenttia:

  1. Onnea perheenlisäyksestä :) Ihana pikkumyyrä on kotiutunut! Mukava kuulla, että Brutus otti pikkusiskon avosylein vastaan. Tässähän tulee ihan pentukuume!

    VastaaPoista
  2. Onnea pikkuiselle uuteen kotiin!
    Innolla odotellaan kuvia ja kuulumisia uudesta perheenjäsenestä!

    VastaaPoista
  3. Kiitoksia paljon! :) Brutus on oikein lempeä jättiläinen.. Ja mäyräkoiramaiseen tapaan mustasukkainen! Mutta pienet tulevat hyvin toimeen keskenään.
    Idatoi: Siitä vain pentua metsästämään! ;))

    VastaaPoista
  4. Oikein paljon onnea pienen perheenjäsenen johdosta! Siitä se elämä sitten alkaa, vilinääkin riittää aivan eri tavoin kuin yhden koiran kanssa. Suloinen tyttö on kyllä. Ja luonnetta tuleekin olla. Ainakin meillä pentu on aina yrittänyt pomottaa ja viikon onkin saanut kuvitella olevansa pomo. Sitten on hienovaraisesti tullut komentoa muilta tassuttelijoilta.

    VastaaPoista