maanantai 21. helmikuuta 2011

Take away!

Äiti ja isi kävi katsomassa Hippua ja päätti samalla vähän hemmotella Brutusta. He toivat Brutukselle koirien Take away hamppari aterian!

Brutukselle se oli oikea Happy Meal! (vaikka mukana ei tullutkaan lelua tai limua..) Mutta herkullinen hampurilainen sekä ranskalaisia!

Ateriaa suojeltiin hyvin tarkasti Hipulta. Muristiin ja haukuttiin jos Hippu edes yrittikään lähelle. Mutta ei Brutus koskaan käy kenekään päälle, Brutus vain "pakkaa tavarat" ja muuttaa toiseen paikkaan jatkamaan ;)


 Ovatko muut törmänneet koirien Take away hampurilaisateriaan? :)

5 kommenttia:

  1. Tuollaista hampurilaista en ole nähnyt, mitä "materiaalia" se on?
    Tänne on muuttanut "hippunen" mäyräkoira, onnea kovasti ja iloa koko perheelle uudesta tulokkaasta!
    Linkitän blogisi omaani, sopiihan se ;)

    VastaaPoista
  2. Enpä minäkään ole koskaan kuullutkaan koiran take awaystä :O Siis onko tuo oikeasti jotain syötävää? :D Näyttää ainakin olevan kovasti mieleinen lahja Brutukselle!

    VastaaPoista
  3. Ei ole meilläkään kuultu ennen take awaystä. Kertokaapa lisää!

    VastaaPoista
  4. Enpä minäkään ennen moista ollut nähnyt! Mutta paketissa tosiaan oli hampurilainen ja ranskalaisia sellaisessa pahvisessa rasiassa mitä mäkkäristäkin saa ranskalaisille ;) Kaikki muut syötävää paitsi se pahvi.. :DD Hampparin sämpyläosat olivat jotain puruluuta ja välissä tietenkin oli kuivattupihvi ;) Ranskalaiset ovat myös jonkinlaisia puruluita. En oikein tiedä siitä enempää kun äitini oli kerennyt paketin jo avaamaan ennenkö tutkin sitä tarkemmin enkä sitten muistanut roskiksesta kaivaa! :D Jostain eläinkaupasta lienee ostaneet ;) (musti&mirri, murren murkina...?? todennäköisesti) Brutus nautti lahjasta kovasti ja vielä on hampparista puolikas sämpylän kanta jäljellä sekä muutamat ranskalaiset.
    Mai: Sopii oikein hyvin! :)

    VastaaPoista
  5. Me ollaan törmätty tuollaiseen pakettiin Mustissa ja Mirrissä ja nauroin kyllä, kun oli niin hauska idea. Kauppaan vielä jäivät, mutta ehkä joku kerta haetaan meillekin kokeiluun :)

    VastaaPoista