torstai 11. elokuuta 2011

Furunkuloosi

VIHDOINKIN olemma palanneet linjoille! Kesän aikana iski laiskuus, eikä oikein huvittanut blogeilla. Mutta nyt voisi taas yrittää :)


Heinäkuu olikin kuuma kuukausi eikä se tehnyt Brutukselle hyvää. Brutuksen kainalot ärtyivät, mutta rasvauksella ne sitten parani osittain. Ne kuitenkin vielä kutisivat ja Brutus niitä raapi ja nuoli.. Nyt sitten vielä elokuun alusta löysin Brutuksen takatassun anturavälistä rakkulan ja välit olivat muutenkin ärtyneen näköiset. Tulipa sitten lääkäri reissu, diagnoosina ihotulehdus sekä takajalassa furunkuloosi. Nyt Brutuksella on kolmen viikon antibioottikuuri sekä kainaloihin laitetaan kortisoni-voidetta.


Raukka joutuu pitämään kauluria, jottei nuolisi kainaloita. Se onkin osittautunut hankalaksi, illalla Brutus ei osaa käydä nukkumaan se kaulassa, vaan kipittää hetkisen aikaa ympäri asuntoa. Toivoa on, kainalot ovat jo hyvässä kunnossa ja rakkulakin on melkein lähtenyt! Nyt elämme rauhassa, stressitöntä aikaa niin vaivat paranevat :)


Mitenhän muiden kesä on sujunut, pysytty terveinä?

3 kommenttia:

  1. Voi ei, että se meni sitten ihan tuohon pisteeseen! Tiedämme tunteen ja sen harmituksen. Voimia teille ja mukavia yhteisiä stressittömiä hetkiä. Entäs jos Brutukselle laittaisi jonkun paidan yöksi tai edes siksi aikaa kun kortisoni imeytyy?

    VastaaPoista
  2. Nyt onneks kainalot ovat hyvässä kunnossa ja kortisoni on lopetettu, kauluria ei siis nyt tarvitse käyttää :) paitahan kyllä olisi hyvä idea, harmi kun en aikasemmin keksinyt! No, jos vielä tulee ongelmia niin sitten kyllä testaan. Antibiootti vielä jatkuu, onneksi sekään ei enää pitkään. Furunkkeli on jo melkeinpä lähtenyt pois! Itse huomaan, että Brutus on tullut pirteämmäksi ! Liekö toinen on sitten ollut niin kipeä, että on ollu allapäin.

    VastaaPoista