tiistai 4. lokakuuta 2011

Fashion show: Pakkanen

Brutus: Talvi se vasta kamala vuodenaika onkin.. Aina on kylmä ja märkä ja sitten on sitä ihmeellistä valkosta ainetta. Ensi kertaa kun se tulee, se on aika jännittävää ja kivaa. Mutta sitten kun se on asettunut aloilleen ja vain on, niin ei se enää kivaa ole. Ja sitä paitsi, viime vuonna sitä oli minusta aivan liikaa! Enhän minä pystynyt kunnolla tuolla edes liikkumaan. Ja pakkanen, kun tulee -10 astetta, en suostu ulos menemään ellei mamma pue minua. Minulla on hieno, viime vuonna syntymäpäivälahjaksi saatu karvakauluksinen talvitakki. Se on minun kanssa samanvärinen niin sopii mulle aika hyvin.


Hippu: Talvi? En edes muista mikä se on. Pieniä hämäriä kuvia vauva-ajoilta on, että silloin oli kamalan kylmä ja minä en yhtään viihtynyt ulkona. Tassut paleli ja mammalle piti kiljua. Nyt varamamma vei minut taas sinne ihmeelliseen paikkaan ja sovitteli minulle päälle taas niitä pukuja.. Viimein, monen sovituksen jälkeen se ilmeisesti löysi minulle hyvän puvun kun sen se vei toiselle ihmiselle ja sitten se olikin muovipussissa. Varamamma sanoi mammalle, että se on mun etukäteis syntymäpäivälahja. Mitä lie sekin tarkoittaa.Ps. Myynnissä oranssi talvimantteli, manttelin selänpituus 22cm. Mantteli hyväkuntoinen, uuden veroinne. Merkki Janutex, ostettu kaksi vuotta sitten Helsinki voittajat näyttelystä koppimyyjältä. Puku on aika kraavin näköinen, mutta toimiva! :) Hintapyyntö 5e noudettuna, 8e postitettuna. Jos kiinnostuit, laita vaikka s-postia! :) (käytetty Brutuksella ja Hipulla pentuaikana)

8 kommenttia:

 1. Kyllähän noilla kamppeilla tarkenee pakkasestakin :) Päätin itsekin viime viikolla panostaa koiran ensi talven pukeutumiseen. Aikaisemmat pakkaskelit on menty omatekoisilla "suurinpiirtein" vaatteilla, mutta nyt kun koira ei enä kasva, päätin panostaa juuri tuollaiseen Hurtan mantteliin. Tuleehan sitä itselle ostettua jatkuvasti kalliita, turhia vaatteita niin kyllä koirakin ansaitsee vähän kalliimpaa lämmikettä :D

  VastaaPoista
 2. No johan on fashionia.. Oottakaas vaan kun me saadaan se Hurtan fleece Brecille ni ehkä meidänkin pitää pitää pieni fashion show ;)

  Talvivaatetuksesta meillä ei oo vielä Brecin osalta tietoo, ei viittis mitään ihan kauheen kalliita ostaa kun tyttö vielä kuitenkin tulee kasvamaan. Ehkäpä me jotain keksitään :)

  VastaaPoista
 3. Pitääköhän tästä lähteä (koiran)vaatekauppaan varustautumaan talveen, ettei talvi yllätä mäyräkoiraa niin kuin talvi yllätää kesärenkailla ajelijat - yllätyksenä ja pyytämättä.

  VastaaPoista
 4. Tunnustuksia! http://nimenionluna.blogspot.com/2011/10/kiitoksia-anilinelle-ja-netalle-jolta.html
  - Epe, Luna & Lilla

  VastaaPoista
 5. Fleecetakki kotiutui perjantaina. Breci kiittää kovasti. Oli muuten varsinaisen hassu takin vastaanotto kun olin äidilläni yötä(kirjani ovat vielä siellä vaikka en asukaan siä) ja aamulla ovikello soi, juoksin innoissani katsomaan ovisilmästä että onko postimies paketin kanssa, olihan se, koirat (mun sekä siskon) innostui ja me siskon kanssa oltiin alusvaatteisilla, hain viltin ja menin avaan, kaikki koirat rappukäytävässä moikkaamassa postimiestä, mä vilttini kanssa paketti kourassa yritän saada koiria takaisin sisään, muut sain mutta breci vielä jäi innoissaan rappukäytävään ja se viltti putos multa kokoajan päältä, oli varmaan postimiehellä hauskaa katsottavaa. musta se ei kyllä ollu yhtään hauskaa :D paitsi näin jälkikäteen.

  VastaaPoista
 6. OStin viime keväänä alennuksesta Pipsalle samanlaisen manttelin kuin tuo Brutuksen on. Tänä talvena saadaan sitten ihan oikeasti kokeillakin sitä :)

  Ps. Meidän blogissa on teille tunnustus, käykää kurkkaamassa ;)

  VastaaPoista
 7. Kiitoksia tunnustuksista molemmille, otamme haasteen vastaan ja päivitän kunhan kerkiän ;)
  Veera: Hahah kuulostaa jotenkin tutulta! Koirien mielestä aina kun ovikello soi, se on vanhempani ja silloin juostaan ovelle ja ovesta ulos innolla ottamaan vieras vastaan, mutta kerran siellä olikin joku kaappimyyjämies ja Brutus säntäsi innoissaan tervehtimään, ukko parka hieman pelästyi ja yritti kertoa asiaansa samalla kun minä jahtasin Brutusta rapussa ;) Hassua, että paketti tuli suoraan ovelle, mutta kiva teille! :) Oliko takki ihan hyvä?

  VastaaPoista
 8. Takki on sopiva, mutta ehkä vielä parempi sitten kun neiti vielä vähän kasvaa :)

  VastaaPoista