torstai 26. tammikuuta 2012

Uimassa

Meillä on uusi, mukava harrastus!


Hyvinkäällä on koirien uimahalli ja siellä ollaan nyt käyty ehkä kymmenisen kertaa. Toimintamalli on sama kuin ihmisilläkin, suihkun kautta altaaseen ja altaasta pois jälleen suihkun kautta.


Ensimmäisillä kerroilla oli koirilla uittaja altaassa mukana, jotta koirat ymmärtäisivät jutun juonen. Mäykyillä on kuulema ongelmana etu- ja takapään yhteensovittaminen, ja Hipulla se tuntuu olevan vieläkin vähän vaikeaa. Pelastusliivit pidän ihan sen takia, että selkä saisi hieman tukea.

Hippu selvästi nauttii ja nykyään noutaa leluja vedestä, Brutus polskii kun sen veteen ohjaa.


Nykyään molemmat koirat polskivat ilman hihnan ohjausta itsekseen :)

6 kommenttia:

  1. Onpa kiva nähä nakkeja uimassa :) Ouluunhan tuli juuri koirien uimahalli, mutta emme ole vielä menneet sinne kokeilemaan. Raisahan on uinut järvessä kesällä. Elmeri ei niin uimisesta tykkää, kahlailee vaan.

    VastaaPoista
  2. Pyörittääkö teiän koirat häntäänsä uidessaan, niin kuin propeli? Huomasin viime kesänä, että Eppu oli oppinut semmosen tavan, aikasemmin ui ihan ujosti polskien...

    VastaaPoista
  3. Joo niin kuulema avattiin, luin Koiramme-lehdestä! Meille lähelle myös avattiin uusi, siellä on kaksi allasta, mutta emme ole siellä vielä käyneet. Täällä myös molemmat nakit menee kesäisin uimaan kaikkialle missä vain vettä on, tai ainakin kahlaamaan. Mäykyt onkin aika vesipetoja, mutta sadetta ei täällä ainakaan yhtään voida sietää :D

    VastaaPoista
  4. Välillä hännät pyörii potkurin tavoin! :D Hauskan näköistä :)

    VastaaPoista
  5. Kiva kuulla teidän kokemuksista, nimittäin olenkin miettinyt, että pitäisikö tuo Oulun uusi uimala käydä testaamassa. Pinja tosin ei kesälläkään tykkää veteen menosta, joten en tiedä kannattaako lähteä edes kokeilemaan. Toisaalta ajatuksena on, että jos se vaikka oppisi uimaan ja etenkin tykkäämään siitä :)

    VastaaPoista
  6. Tuo on kivaa, tai voisin kuvitella. Ainakin kuvissa näyttää olevan hauskaa. Itse tosiaankin odottelen sitä lottovoittoa jotta saisin avattua tänne itään oman koirauimalan :)

    VastaaPoista