lauantai 4. helmikuuta 2012

Allergiatesti

Brutuksen iho oli taas huonossa kunnossa ja kainaloissa oli hiiva. Lääkärissä sitten otettiin allergiatestit ja nyt tulokset tulivat!

Iloinen uutinen, mitään sisä- sekä ulkoallergeenia ei ole! :)) Mahdollinen allergia siis on jokin ruoka-aine ja siinä sitten menee ikä ja terveys ennenkö sen saa selville, joten ei kun vaan testailemaan.. Vaihdoimme ruuan kokonaan raaka-ruokaan, joten sillä tavoin saadaan allergisoiva ruoka-aine kiikkiin. Myös stressi tuntuu aiheuttavan Brutukselle iho-oireita. Nyt hoidon jälkeen Brutus voi taas hyvin :)

4 kommenttia:

 1. Aina parempi noin ettei ole kuin ruoassa. Tosin siinä onkin sitten pitkä tie kokeilla kaikki... Jakseluita!

  VastaaPoista
 2. Meillä oli elmerillä sama homma. Kannattaa lähtä kokeilemaan niin,että koira saa sellaista lihaa mitä ei ole koskaan ennen syönyt tai sitten harvoin syönyt. Sitten lisäksi vaikka kesäkurpitsa sosetta. Jos sitte näitten kans pärjää parisen viikkoa niin sitten ihan pikku hljaa kokeilla jotain toista lihaa ja kasvista. Broilerihan on yleensä hyvin siedettyä. Nauta ja sika on Elmerille niitä joista tulee oireita. Ajanviete luuna on nautaa ja siitä ei tule mitään,joten ainaki sen verran uskaltaa sitä antaa. Tsemppiä ruokailuun! Kyllä on vaivan arvoista sitten, kun koira voi erinomaisesti :)

  VastaaPoista
 3. Olli ei kestä possua, mutta nauta ja peura on ok. Riista taitaa olla aika hyvin siedettyä.
  Kyllä se siitä selviää, kun jaksatte olla kärsivällisiä.

  VastaaPoista
 4. Jep, meille eläinlääkäri sanoi, että nyt eka 6 viikkoa saa syödä vain kanaa ja kalkkunaa ja vihanneksia ja sitten sen jälkeen pari viikkoa kokeillaan jotain uutta ja ajatuksessani onkin seuraavaksi kokeilla riisiä ja possua. epäilen, että riisi aiheuttaa beelle oireita, sillä sitä on ollu been nappuloissa. No, sen näkee sitten miten käy :) Eläinlääkäri myös sanoi, että nauta yleensä allergisoi helposti ja vehnä. Vehnästä jo tiedänkin ettei se beelle sovi, siitä tulee hiiva korvaan.. Eniten juuri harmittaa se, ettei koirille voi nyt niitä puruluita antaa ajanviihteeksi kun suurin osa on sikaa tai nautaa :( Ja bee niin tykkää puruluita jäystää..

  VastaaPoista