sunnuntai 6. maaliskuuta 2011

Seuraa johtajaa

Vihdoinkin Hippu on oppinut kulkemaan hihnassa.. Tai onnistui se ennenkin, mutta vain sellaisessa näyttelyhihnan tapaisessa. Pantahan on edelleen kamala, mutta valjaat ovat Hipun mielestä hyvä juttu! Eilen Hippu teki myös ensimmäisen pissansa ulos, jee! :)

Leikittiin Brutuksen kanssa ;)
Tänään pitkällä lenkillä ollessamme (Hippu oli suurimman osan matkaa sylissä, koska eihän pienet vauvat jaksa paljoa kävellä :)) päästin Brutuksen pellolle vapaaksi kirmaamaan. Sylissäni Hippu innostui asiasta niin valtavasti, että sekin halusi! Pitihän Hippukin siis päästää vapaaksi Been perään juoksemaan.
Hippu söi Been luuta
Oli ne kyllä niin söpö näky. Hippu yritti kaikkensa, että olisi Been perässä pysynyt, ja Bee herrasmiehenä välillä pysähtyi ja odotti Hippua. Toki myös Brutus aina palasi Hippua katsomaan kun Hippu horjahti tien sivuun ;) Ja Hippukin tulee niin hienosti luokseni kun kutsun, ainakin vielä!

Harmi vain, kun ei ollut kameraa mukana..

Ps. Samalla keväistin blogin ulkonäköä. Mukavaa vaihtelua :) Korjasin myös virheitä.. esim. suurin ja ehkä noloin virhe oli Brutuksen esittelyssä, nimittäin syntymävuosi.. Se oli ihan päin peetä ;) No, onpahan nyt viimein oikein :p Tein myös palautepalkin.. S-postiin siis postia jos mieleen tulee jotain!

2 kommenttia:

  1. Jee, hyvä Hippu :) Kyllä se ulos pissaaminen varmasti helpottuu kun nyt ollaan niistä paukkupakkasista päästy!

    Koirien hauskanpitoa on kyllä ilo katsoa :) Voi vaan kuvitella millaista menoa teidän parivaljakko on järjestänyt.

    Kivan pirtsakka tausta, sopii kevääseet!

    VastaaPoista
  2. Toivotaan, nimittäin ulos ei ole tehty enää yhtään pissaa sen jälkeen ;) Ehkä sitten tajuaa kun ilmat lämpenee.. Ja onhan Hippukin vasta 11 viikkoa vanha :)

    VastaaPoista