sunnuntai 20. maaliskuuta 2011

Väsymystä ja väsymystä..

Huh, täällä ollaan oltu ihan veto veks niin kuulumisetkin ovat jääneet kertomatta :) Ehkä se tästä..

Nakit olivat iltahoidossa vanhemmillani Kontulassa eikä vierailu ollut tällä kertaa sujunut ilman vahinkoja. Kertoman mukaan Brutus oli mennyt Kibon herkulle ja ärisemällä vaatinut sitä itselleen. Kibo on lauman alfa eikä voi sietää vastaan sanomista, joten Kibo päätti laittaa Brutuksen takaisin ruotuun. Mutta Brutus olikin päättänyt kokeilla onneaan ja hyökkäsi myös päälle.


No, lopputuloksena Brutus otti turpiinsa ;) Vanhempani nauroivat, että Brutus on kuin nyrkkeilijä, nenu vuosi verta, silmäkulma myös. Nenuun naarmun kylläkin teki Lissu-kissa, joka on nyt päättänyt ottaa Kibon omaan laumaansa ja tulee aina suojelemaan Kiboa ja antamaan Brutukselle turpiin ärinätilanteissa. Mutta silmäkulman haavan Brutus sai Kibon hampaasta. Onneksi ei silmään osunut. 


Isille pusuja <3
Nyt Brutus onkin vähän varovaisemmalla mielellä Kibon lähettyvillä, vaikka Kibo oli vielä samana iltana käynyt pyytämässä anteeksi ja pusuttelemassa Brutusta. Mutta kyllä Brutus kovasti rakastaa Kiboa, vaikka Kibo välillä onkin vähän pelottava ;)

Ps. seuraava näyttely on Lahdessa, pääsiäisenä. Ja olen päättänyt aloittaa Brutuksen kanssa jäljestyksen. Tilaan meille opetustunnin kunhan lumet sulavat :)

2 kommenttia:

  1. Välillä pitää vähän välejä selvitellä, niinhän tapahtuu luonnossakin :) Me varmaankin näemme sitten Lahdessa, kuten jo aiemminkin on tullut todettua. Mukavaa! Meillä on myöskin suunnitelmissa aloittaa jälki keväällä, kokeillaan riittääkö Pipsan (ja minun) kärsivällisyys :)

    VastaaPoista
  2. Välillä onkin tosiaan ihan aiheellista kokeilla josko ylenisi arvoasteikolla. Ainahan tilanteet ovat pelottavia ja kuulostavat varsinkin pahemmalta mitä itseasiassa ovatkaan. Onneksi ei käynyt pahasti. Onnea tulevaan jälkiharrastukseen!

    VastaaPoista