maanantai 21. maaliskuuta 2011

Väliin vähän Hippua!

Hippu on kasvanut paljon viime viikkojen aikana. Ison tytön kanssa kävimme ensimmäisessä rokotuksessakin ja se meni hyvin. Hippu keskittyi syömään vain nameja eikä huomannut piikkiä lainkaan. Eläinlääkärille ja -hoitajalle Hippu jakeli paljon pusuja ja hoitaja ainakin oli ihan myyty. Hippu painaa nyt 2kg!

Hippu osaa istua käskystä sekä "ei ota" käskyn. :) Ei ota -käskyä oli hauska treenata.. Aina kun kehuin Hippua ja annoin toisesta kädestä palkkion niin Brutus joka kerta kehun aikana juoksi pää viidentenä jalkana maassa olevan "ei saa ottaa -namin" kimppuun ja hotki sen. Kyllä Brutuskin osaa sen käskyn, mutta ahne mäyräkoira kun on, niin ehkä se ajatteli, ettei käsky koskenut sitä ;)

Hipun panta/koru ;)
Sunnuntaina myös kävimme Hipun kanssa pentuleikkikoulussa tutustumassa muihin pentuihin, sillä Hippu ei ole vielä saanut minkäänlaisia koirakontakteja, ellei mukaan lasketa Brutusta ja Kiboa. No, sen kyllä huomasi, ettei muita koiria ole tavannut kasvatuskodin jälkeen. Pennut olivat todella pelottavia, eikä sylistä voinut lähteä pois. Ilmoitinkin meidät sitten myös seuraavaan kertaan, koska homma pitää saada sujumaan. Siellä siis nyt käymme niin monta kertaa, kuin vain tarvitsee. Onneksi ihmiset ovat Hipun mielestä maailmassa parasta, nyt vain pitää koirien osalta sosiaalistaa paljon! Siinäpä meille onkin sitten hommaa :)

Mäyräkoirapainia
Pisun Hippu osaa tehdä ulos jos ajoitus on oikea ja paperi on mukana! :D Kun alkaa ilmat lämmetä niin ehkä tarpeiden teko helpottuu. 

Hippu on muuten alkanut komentamaan Brutusta! ;)

2 kommenttia:

  1. Voi pientä Hippulaista :) Siitä on kasvamassa tosi nätti tyttö! Se vaikuttaa myös vallan mahtavalta persoonalta. Itse olen käynyt mielessäni läpi jo, kuinka seuraavan oman mäyrikseni kohdalla käy varmaankin niin, että Pipsan kaveriksi muuttaa joku mäyriksen perikuva, vaativa jääräpää. Pipsa kun oli niin helppo vauva ja niinhän sitä sanotaan, ettei salama iske kahta kertaa samaan paikkaan :D

    Mikäs kaniinien aikuispaino on? Pojat onkin hyvä laittaa järjestykseen heti ;) Hyvä mäyrispaini-kuva! :)

    VastaaPoista
  2. Kyllä ne mäyräkoira pienokaiset osaavat olla somia!
    M-L ja Ossi

    VastaaPoista