tiistai 26. huhtikuuta 2011

Mäyräkoirakävely 20.4.2011

Brutuksella ei oikein ole yhtään mäyräkoirakaveria, joten päätin nyt tehdä asiaan muutoksen. Menimme siis Brutuksen kanssa (Hippu jäi hoitoon) HSMK:n järjestämään mäyräkoirakävelylle, jolle osallistui Been lisäksi 4 eri kokoista ja näköistä mäyräkoiraa. Lenkki ja uudet tuttavuudet tuntuivat erittäin kivoilta. Mielestäni olisimme kyllä voineet tehdä pidemmänkin lenkin, nyt kävelimme vain noin 3 km Espoossa. Lenkkejä on suunniteltu koko kevääksi ja odotan kovasti muita lenkkejä, niihin osallistumme varmasti, kunhan vain työvuoroni sen sallii :) Mielestäni on kiva, kun järjestetään jotain tuollaisia yhteislenkkejä!Brutus kuitenkin palasi mielellään Hipun viereen :)

2 kommenttia:

  1. Juu yhteislenkit on kivoja. Sieltä kuulee aina uusimmat ideat. Meilläkin on Joensuussa kävely joka toinen viikko, mutta emme juuri ole siellä nyt käyneet. Ehkä keväämmällä pitää aktivoitua sen suhteen. Jasun kasvattaja on niiden vetäjänä joten toki hän tahtoisi nähdä omia kasvattejaan liikkeessä.

    VastaaPoista
  2. Voi teillä on niin usein! Meillä on aika harvoin, mutta pyrimme niihin harvoihinkin menemään :) Itseäni vähän harmittaa kun Brutuksen kasvattaja asuu niin pitkällä niin hän ei näe Brutusta.. Hän yleensä käy joulukuussa voittajat näyttelyissä, mutta juuri viime vuonna jätti väliin.. Ehkä tänä vuonna ;) Hipun kasvattaja asuukin lähempänä niin häntä ehkä tulee nähtyä enemmän, toivottavasti :)

    VastaaPoista