sunnuntai 24. huhtikuuta 2011

"Yksiö"

Brutuksella ei ole koskaan ollut omaa kuljetuskoppaa, eikä se siis ole sellaiseen tottunut.. Nyt kuitenkin kun Hippu tuli taloon, piti alkaa ajattelemaan tulevia näyttelyitä ja niiden sujumista. Toinen joutuu odottamaan kehän laidalla kun toinen on esiintymässä, ja minä en voi kahdeksi muuttua, niin ainoa ratkaisu oli ostaa koirille kuljetuskoppa.

Brutus tekee tuttavuutta uuteen yksiöönsä
Sellainen löytyi sitten Lahden koiranäyttelystä, ja juuri minun värinen, sopii sisustukseen hyvin (ei se sen tarkoitus ollut kyllä, mutta..:D) ;)

"Näinkö mun pitää olla täällä?"
Nyt vain on edessä koirien opettaminen siellä olemiseen. Hippu hyväksyi "yksiön" muitta mutkitta, mutta Brutus vielä vähän vierastaa asiaa. Kyllä se sinne menee ajoittain vilkaisemaan, että mikäs se tämä on, mutta ei se siellä vielä viitsi oleilla.


Hippu ja lelu menee aina Brutusta pakoon häkkiin
Kyllä se sitten ajan kanssa oppii :)

Trafiikki on kovaa
Niin, ja ostin sen verran ison, että molemmat mahtuvat sinne samaan aikaan sisälle makaamaan ja olemaan.

3 kommenttia:

 1. Voi miten ihanan värinen kopsa;) Pitäisköhän Tiitullekin tommonen uus hankkia! Meillä on semmonen siniharmaa kova, muovinen koppi. Tiitu kyllä oppi melkoisen helposti kooppinsa, ja jos sattumaltakin puhutaan lähdöstä niin Tiitu on jo kopissa!!!
  Aurinkoista viikonjatkoa;)

  VastaaPoista
 2. Hieno koppi! Vuosien aikana noihinkin on tullut uusia värivaihtoehtoja. Nuo kopit on meillä ainakin ihan superjuttu. Niissä saa olla uteliailta katseilta ja neniltä piilossa :)

  VastaaPoista
 3. Itsekin ihastuin kopan väriin, aivan ihana, minun lempiväri ;) Koppa oli lattialla viikonlopun ja siellä molemmat koirat kävivät tiuhaan. Kunnes tuli maanantai ja työpäivä ja jätin kopan lattialle.. Töistä tullessa löysin kopan siirtyneenä muualle ja osan vetoketjua syötynä! Syyllinen oli helppo arvata, Hippu, jolla hampaat vaihtuu tiuhaan.. Ei se mitään, vahinko oli pieni ja ei haittaa koirien kopassa oloa, mutta itseäni harmitti asia kovasti :D Eipä ole koppa ollut lattialla enää työpäivieni aikana ;)

  VastaaPoista