perjantai 8. huhtikuuta 2011

Sokerikoirat

Ja mukamas koiranilma.. Voisiko joku selittää, mitä moinen sanonta tarkoittaa? :D Eilisen koko päivän satoi vettä ja tunnetusti mäyräkoira "rakastaa" sadetta ja märkää ilmaa ;) Eiliset lenkit siis jäivät hyvin vähäisiksi. Päivän lenkkikaava: Ovesta ulos -> puun juurelle rapun viereen pisu -> nokka kohti rapun ovea (joka on tuskin kerennyt sulkeutua ulostulosta..) -> vetoleikki mamman kanssa -> ja vihdoin saa luvan mennä sisälle. Illalla sama toistui, mutta silloin pystyi jo tekemään myös kakan, ihan vain sen takia kun oli niin kova pakottava tarve ;) Eihän sateessa voi ulkoilla! Sitähän voisi vaikka sulaa pois :)


Normaaleina työpäivinä ulkoilemme päivittäin vähintään neljä lenkkiä, ajallisesti yhteensä ehkäpä 2 tuntia. Energisenä päivänä ehkä jopa enemmän.

Päivittäinen liikunan tarve jäi siis hyvinkin vajaavaiseksi, joten koirille piti keksiä jotain tekemistä sisällä.. Piilotin leluja, opettelimme ja vahvistimme käskyjä, harjoittelimme Lahden näyttelyä varten, söimme, otimme päikkärit, leikimme, leikimme ja leikimme..

Brutus on kyllä kova leikkimään. Ovatko muut mäyräkoirat yhtä kovia leikkimään? Brutus ei mitään muuta tekisikään sisällä, vaikka kuinka olisimme lenkkeilleet :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti