keskiviikko 28. syyskuuta 2011

Fashion show: Sadepäivä

Brutus: Mä en tykkää sateesta en sitten yhtään.. Jos se musta riippuis, silloin ei edes ulos mentäis. Mutta aina se mamma pakottaa. No onneksi sentään on edes jonkun näkönen suoja kun mamma pukee mulle sellasen vihreen sadetakin. Eihän se mun vatsaa ja kainaloita kuivaks jätä, mutta ei ainakaan selkä kastu. Sen kanssa voisin vain tehdä hätäsimmät tarpeet nurmikolle, mutta mamma ei suostu sellaiseen.. Se pakottaa aina tekemään lenkin, voitteko kuvitella! No, kun vauhtiin päästään niin kyllä mä sitten kiltisti tottelen mammaa..

 Hippu: Sade.. Se on kylmää ja MÄRKÄÄ! Ei sillon ulkona voi olla ja mielelläni silloin tarpeet teenkin sisälle. Mutta mamma on siitä aina vihanen ja pakottaa meijet ulos. Ennen ulosmenoa se kehtaa pukee mulle sellasen ihmeellisen haalarin päälle! Onhan se ihan kiva kun joka paikka pysyy kuivana, mutta kaikki mikä liittyy sateeseen, on hyi. Ulkona mamma vielä pakottaa tekemään lenkin ja silloin kyllä taistelen kovasti vastaan. Toi kaveri on vähän mammanpoika ja se heltyy mammalle ensimmäisenä, mutta kun minä en halua niin en vain halua. Lopulta se kai on sitten aina pakko luovuttaa kun se mamma taitaa olla itepäisempi kuin minä..

3 kommenttia:

 1. Ompas teillä komeet puvut, kyllä vähän kateeks käy, meidän äiti siis on kade, ei me haukut. Ei mekään haluttais ollenkaan ulos märällä ilmalla...

  T Milo ja Breci

  VastaaPoista
 2. Komeat puvut, mutta meillä ei edes kokovartalohaalarilla saisi mäyräkoiraa ulkoilemaan muuta kuin pakolliset kuviot. Kuusen alle tarpeet ja sitten takaisin. Iltapissa vesisateessa on huippu: 10 cm päähän portista, joka tapauksessa kaupungin puolelle, ei sentään omalle pihalle.

  VastaaPoista
 3. Meillä myös sama juttu sateella, pihanurmea pidemmälle ei mentäisi, mutta kannan koirut aina pidemmälle ja sitten pakotan ne tekemään edes pienen lenkin ;) Jossain vaiheessa ne luovuttaa, yleensä Brutus ensimmäisenä. Ennen annoinkin periksi, mutta ku Hippu alkoi tekemään tarpeita sisälle niin päätin, että se loppuu nyt siihen, pakko siis tehdä lenkki :)

  VastaaPoista