sunnuntai 4. syyskuuta 2011

Viikonloppu

Viikonloppu meillä olikin näyttelytäyteinen! Sekä Brutus, että myös Hippu kävivät pyörähtämässä kehässä, toinen hyvällä menestyksellä, toinen ei.


Lauantaina 3.9.2011 Lohjalla oli mäykkyjen erikoisnäyttely, Brutuksen esityksen aika. Tuomarina toimi Marita Krantz, ruotsista. Itselleni jäi paha mieli päivästä.. Brutus käyttäytyi ja esiintyi hienosti, antoi hienosti tutkia itsensä yms. Harmi vain, Brutus otti muutaman loikan kävellessä, eikä tuomari siitä pitänyt vaan sanoi, ettei hän suostu arvostelemaan kävelyä, tuloksena siis EVA! Hieno arvostelu tuli ulkomuodosta ja muuten, mutta... Kyynel myös tuli silmään kun sain kohtuutonta arvostelua tuomarin ja kehätoimitsijan puolesta. No, pää pystyssä seuraavaan näyttelyyn!


Hipun esiintyminen olikin sitten sunnuntaina 4.9.2011 Vantaalla. Ensimmäinen näyttely, paljon koiria, Hipun veli sekä kasvattaja paikalla! :) Tuomarina toimi Christian Stavarache, romaniasta. Hiljainen, juron oloinen tuomari, mutta kohteli koiria nätisti. Hippu esiintyi ja käyttäytyi upeasti ja kaikki olikin hyvin nopeasti ohi! Tuloksena mahtava VSP, Hipun oma veli oli ROP! Arvoselu oli oikein hieno, "Erittäin lupaava pentu.". Nyt myös Hipulla on oma pokaali hyllyssä :)


Tästä on hyvä jatkaa!

6 kommenttia:

 1. Vau, onnea Hipun näyttelymenestyksestä! :)
  Tuo EVA kuulostaa kyllä aika kohtuuttomalta pelkästään siitä, että koira ottaa muutaman loikan. Uskoisi, että tuollainen ei todellisen ammattilaisen arviointia haittaisi... Vaan enhän minä näistä mitään ymmärrä ;D

  VastaaPoista
 2. Ohhoh mitä tylytystä Brutuksen suhteen! Jopa mielestäni törkeätä. No jääköön omaan arvoonsa se tuomari ja nenät kohti uusia haasteita. Onneksi Hippu toi hyllyyn kimalletta. Onnittelut!

  VastaaPoista
 3. Kuulostaa kyllä kohtuuttomalta tuo Brutuksen arvostelu :/ Varmasti harmittaa, jos teillä muuten meni hienosti! Onnea kuitenkin Hipun menestyksestä! Ei muuta kun nokka kohti uusia koitoksia! :)

  VastaaPoista
 4. Oi voi, meinasimme osallistua Lohjalle ja nyt sitten saa lueskella täältä blogimaailmasta tapahtumasta. Olisi pitänyt vaan mennä. ;) Tosin mä en ainakaan olisi ollut valmis mihinkään tylyyn palautteeseen. Vaikka olen täysin noviisi näyttelyiden suhteen niin silti tuollainen lyttäysarvio kuulostaa kohtuuttomalta. :(

  VastaaPoista
 5. Onpa ollu tyly Brutukselle! Ihme hommaa, jos koira kumminki kävelly niin ei kait pari hyppelyä sitä tee vaikeemmaksi. Toki olen kuullut,että jotkut tuomarit ovat hyvin tarkkoja koiran käytöksestä kehässä. Mielestäni aika rankka ollu arvostelussa.

  Hippulla hienoa menestystä kehässä :) Onnea paljon!

  VastaaPoista
 6. Kiitos onnitteluista! Juu, tuomarin käytös oli hyvin tylyä ja Hipun kasvattaja näyttelyn jälkeen sanoikin minulle, että juuri tuomarin takia jätti itse tulematta. Harmittaa vielä enemmän, kun mietin pitkään menemmekö vai emme ja vasta perjantaina päätin että mennään ja sitten tulos olikin tuollainen. No, aina ei voi voittaa ja kyseiselle tuomarille emme kyllä enää mene :) Minusta sitä kävelyä olisi ihan hyvin pystynyt arvioimaa, mutta tuomarin mielestä ei. Kehän laidallakin ihmiset kysyivät, mistä ihmeestä tuo eva nyt tuli. Näin jälkikäteen tuloksia katselin ja huomasin toisen lyhytkarvaisen nakit joka myös oli saanut evan kävelystä!

  VastaaPoista